Saturday, November 24, 2007

sehvet

uzun zamandir sabirsizlikla bekledigim ang lee'nin 'sehvet, dikkat' filmini nihayet görebildim. bekledigim gibi safi cinsellikle anlatilmaya calisan bir sehvet yoktu filmde hatta diyebilirim ki uzunca bir bastan cikarma hikayesidir bu film.

düsmanini bastan cikarip, tuzaga düsürmekle görevli olan örgüt ajani bir kadinin tehlikeli oyunudur gördügümüz. tehlikesi, duygularin ne görev bilinciyle ne de baska herhangi bir seyle kontrol edilebilir olmasidir. filmde de böyle bir mesaj gizli, birilerini bastan cikarmak istiyorsaniz dikkatli olmalisiniz zira bastan cikarmak icin bastan cikmak gerekir. karsinizdaki düsmaniniz hatta celladiniz da olsa, ona karsi tarifi mümkün olmayan kin dolu bir nefret de duysaniz, onun karsisinda bastan cikmayacaginizi söylememelisiniz. düsmaninizin dünyasina usulca, büyük bir gizlilik ve oyunculukla sizmaya calisirken karsilasacaginiz sir dolu dünyayla beraber farkinda olmaksizin degisecek ve dönüseceksiniz. bu degisimin önüne ne örgütünüz ne de örgütünüze karsi duydugunuz baglilik ve sadakat gecebilir.

filmi bir cümleyle özetlemem gerekirse sayet soyleyebilecegim sey, alti karatlik elmas bir yüzügün isiltilari gibi alev alev yanmaktir sehvet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

cool hit counter