Sunday, June 21, 2009

cuma saati

cuma günü ögle saatlerinde, üsküdar'da bir büfeden su almak istedigimde, "cuma saatinde satisimiz yoktur" cevabini aldim. nedir bu cuma saati diye dusunurken karsimdaki camiiyi görünce anladim durumu.

'iste irtica' cigirtkanligi yapacak biri degilim ama üsküdar belediyesinin dünya tasavvurunu sevmedim diyeyim.

2 Comments:

Anonymous Obs said...

A a şekerim niye öyle diyorsun ki? Bu memlekette demokrasi var, özgürlük var .. adam dini görevlerini gerçekleştirmek istiyor, ister sev ister sevme. Cuma saatinde millet aç ve susuz kalmış, iş durmuş, insanlar yolda kalmış kimin umurunda. Hem sen Cuma vakti niye milleti su isteyerek rahatsız ediyorsun, sakın ola Üsküdar Belediyesi bunu duymasın, hele de onların "dünya tasavvurunu sevmediğini" hiç mi hiç duymasın. Çok bozulurlar sonra, demedi deme. O cüppeye bi takke bi de takunya, suyun hazır:-)) Ctesi görüşürüz Mr.Dark Vega.

1:58 AM  
Anonymous basem said...

şekerim satmaz satmaz.
siz inanca bu kadar saygısızlık ederken birşey olmuyor da insanlar inandığını yaşamak isterken mi suç oluyor.ayrıca sizden çoooook var git başka büfeden al suyunu.3 müslüman bıraktınız şu memlekette hatta inanan bile diyebilirim onları da asın olsun bitsin bu iş.kıyamet size kopacak unutmayın.biz kalmayacağız o güne inşaallah

1:12 PM  

Post a Comment

<< Home

cool hit counter