Tuesday, November 11, 2008

hayal

kimi zaman bir seylere sahip olma istegim, ruhumun hic hoslanmadigim sehvetle yüklü taraflarini hatirlatiyor bana. bir nesne, hislerimin önüne geciyor. oysa bir nesne ancak bizde bir hayal uyandirabiliyorsa ve oylece hayal olarak kalarak bize zevk veriyorsa anlamlidir benim icin.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Arzunun doğası elde edilememedir denmiş. fotograftaki güzel bir hayal. "umarım hayaline kavuşursun" dememem lazım bu durumda ama garip geldi kulağa :)

2:49 AM  
Blogger Melmoth said...

fotograftaki gibi bir yer oldugunu bilmek istemezdim, onu belli belirsiz hayal ederek zevk almanin tadindan caliyor biraz.

itiraf etmeliyim ki, o fotografi oraya koyarken gercekten orada olmak istedim.

9:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

imgesel hazlara övgü

hani telefonunu çalan adam sana iyi bir adamsın demişti ya bence de değişik bir adamsın.değişik algılayan.yazdıkların bana başka bir blogta okuduğum sevdiğim bir yazıyı hatırlattı.

"bilerek kaldırmadım kafamı. basit bi bahane bulabilirdim halbuki. ne biliyim. vapurun nerden geçtiği gibi. ama yapmadım. o sırada sadece ellerini görüyo olmak yetti. klasik rock dinliyodu galiba. tutunamayanlar okuyodu. can bi ara çok övmüştü ama okumamıştım. elleri çok güzel çeviriyodu sayfaları. önümdeki gaste bütün anlamını yitirdi. yalandan sayfa değiştiriyodum sadece. güzel bi kadının sahip olduğu eller değillerdi. birinin sahip olduğu bi uzuv gibi değillerdi. fetiş objesi hiç değillerdi. sahip olmak istemedim. karaköyden kadıköye kadar yetti."

4:30 PM  
Blogger Melmoth said...

uzun zamandir blogu takip eden ve bu alintiyla da bu blogun ruhuna, karakterine asina oldugunu gösteren birini görmek güzel.

bu yaziyi ben de sevdim, hosumuza giden seylere sahip olmak kadar onlarin cevresinde sessiz bir izleyici olarak kalmanin da bir eksiklik degil bir esrime olabilecegini gösteren bir yazi oldugu icin sevdim.

4:24 AM  

Post a Comment

<< Home

cool hit counter