Wednesday, March 26, 2008

kursuni

bugun otururken birden denize birakmak istedim kendimi. deniz derinligiyle sarsin, kursuni rengiyle beni derinligine ceksin istedim. enginliginde kaybolmak istedim denizin, gücsüzlügümü derinden hissetmek istedim. nefes almak istedim, bedenim hapsolsun, zaman yokolsun istedim.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ne tuhaf gençken ne zaman sıkılsam denizi olmayan bir kentte denize atlamak gelirdi içimden..Bitek deniz geçirir dertlerimi diye düşünürdüm..Denizi olmayan kentte denizin hayaline dalardım.Şimdi deniz önümde ve kırkıma 2 yıl kala artık denizin bile geçiremeyeceği bi yumakla örülmüş durumdayım..Ve en kötüsü denize atlamak bile gelmiyor içimden...

10:35 PM  
Blogger Melmoth said...

reyhan hocam, belki de artik bir kiziniz oldugu icin denize atlamak gelmiyordur icinizden. denize atlamak nereden baksaniz bencilce bir tavir ve insan cocuk sahibi oldugunda oyle saniyorum ki bu bencilliginden büyük ölcüde uzaklasiyor.

12:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Aslında sanki ismini bilsem daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor içimdem:) tabi senin için de sakıncası yoksa ve kabalık etmiyorsam.çok haklısın denize atlamak hele benim için çok bencilce bir tavır ama benim denize atlamaktan anladığım ya da kastettiğim diyelim saatlerce yüzüp ruhumu dinlendirmek..yaşamın değerini hergün ölümle imtihan olarak öyle iyi kavradım ki iki yıldır ve denize atlamayacak kadar çok sevdiğim var ki etrafımda yüzmek için bile atlamıyorum:)
Buarada içindeki sıkıntının ,seni boğan şeyin geçtiğini hissetmek güzel...Ama yaşlılıktan mütevellit kızımdan ne zaman bahsettiğimi bi türlü hatırlayamadım:)
Ve son olarak -siz-yerine artık -sen diye hitap ettiğim için kusura bakma.Zira bugün öyle geldi içimden...

8:19 PM  
Blogger Melmoth said...

reyhan hocam, en basindan beri bu blogda, gercek yasamdan uzaklasmak istedigim icin sectigim bir isim vardi, melmoth, simdi bu secimime sadik kalmak isterim.

kizinizin varligini ise önceki yorumlarinizdan birinde vurgulamistiniz, oradan biliyorum.

selamlar.

4:58 PM  
Blogger Berrin said...

bende bugun ıstedım tum bunları yapmayı..

4:02 PM  

Post a Comment

<< Home

cool hit counter