Friday, November 24, 2006

Huzursuz

Gun bitti bitiyor ben halen anneme kucuk bir ogretmenler gunu hediyesi alamamanin huzursuzlugunu yasiyorum. Dedeme de gidemedim, henuz aramadim bile.. Bazen tembelligin, usengecligin sinirlarini zorluyorum.. Isteksiz, enerjisiz, bitkin, bezgin biriyim ben kabul ediyorum.

4 Comments:

Blogger Elsa said...

benim de annem ve dedem, henuz aramadım bile. yakın osla belki klasik bir çiçek verme töreni yapardım ama, şimdi çok geç! hatırlamam güzel oldu sayende! telefona gidiyorum:)

5:59 PM  
Blogger Melmoth said...

Ben de gidip bir surpriz yapayim dedeme, belki anneannem cay da yapmistir, belki kek de vardir yaninda :)

6:10 PM  
Blogger Elsa said...

ben aradım hemen dedemi, çok sevindim aramana dedi. anneme de çok teknolojik olsun diye mesaj attım, çok duygulanmış senle gurur duyuyorum canım diye mesaj attı. :)

anneanne çayı bir de anneanne keki güzeldir bence:) benimkinin sarma dolması ve irmik helvası da güzel:)

6:49 PM  
Blogger Melmoth said...

gozumun onune geliyor sen aradiginda dedenin ve annenin gozlerine yerlesen isilti :)

Ben de senin telefona gidiyorum deyisinle beraber firladim disariya, dogru dedemlere, tabii cay fasli icin biraz gec kalmistim ama beni bekleyen birbirinden lezzetli kofteler vardi sofrada.

Ah zeytinyagli yaprak dolmasi, nasil da duskunumdur, anneannem ne kadar sevdigimi bildiginden ozel gunlerde muhakkak dolma sarar ve ben kucuklugumden beri o dolmalari aile sofraya oturmadan gizli gizli tirtiklarim :)

Yarin yine ziyaret mi etsem dedemleri boylesine istahim acilmisken :)

4:48 AM  

Post a Comment

<< Home

cool hit counter